Υπηρεσίες

Στο Mossa Well Being Hotel στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε στο έπακρο τις ανάγκες των φιλοξενούμενών μας και να τους βοηθήσουμε για να έχουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών.

Είμαστε δίπλα τους εξυπηρετώντας τους με τις υπηρεσίες μας και απαντώντας σε κάθε ερώτημά τους πριν την άφιξή τους, αλλά και κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο ξενοδοχείο μας.

Mossa Well Being Hotel

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η Κρήτη είναι χωρίς αμφιβολία είναι από τους πιο σημαντικούς προορισμούς για να κάνετε το γάμο σας.
Καταρτισμένοι δάσκαλοι χορού από το mossa μπορούν να σχεδιάσουν τη πιο μαγευτική χορογραφία γάμου μόνο για εσάς. Τα μαθήματα αυτά θα είναι χωρίς χρέωση και είναι το δώρο του mossa για εσάς τους νεόνυμφους.
Ένα ρομαντικό waltz, ένα παθιασμένο tango ή μια ερωτική rumba , ακόμη και ένα ελληνικό τραγούδι, είναι ικανά να αφυπνίσουν όλες τις αισθήσεις και να εκφράσουν όλα όσα δε μπορούν να πουν οι λέξεις.
Ακόμα, οι δάσκαλοι του mossa μπορούν μέσα σε λίγα μαθήματα να διδάξουν όλους τους καλεσμένους σας (χωρίς χρέωση) χορούς όπως ελληνικούς και μοντέρνους για να συνεχιστεί η βραδιά όπως άρχισε.
Μόλις 200μ από το mossa βρίσκεται το παρεκκλήσι των Αγίων Αποστόλων, όπου κάθε χρόνο πολλοί άνθρωποι από όλα τα μέρη του πλανήτη ανταλλάσσουν όρκους αγάπης.
Το mossa αναλαμβάνει να σας βοηθήσει και να σας οργανώσει αυτή τη πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας.

Δείτε περισσότερα

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Αν θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο για να εξερευνήσετε καλύτερα την περιοχή και τον νομό, επικοινωνήστε με το τμήμα Concierge του Mossa Hotel για να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Αν θέλετε να νοικιάσετε ποδήλατο για να εξερευνήσετε καλύτερα την περιοχή και τον νομό, επικοινωνήστε με το τμήμα Concierge του Mossa Hotel για να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Αν θέλετε να γνωρίσετε κάθε γωνιά του όμορφου νησιού μας χωρίς να ταλαιπωρηθείτε και χωρίς να κουραστείτε, υπάρχει η υπηρεσία ιδιωτικής μετακίνησης που προσφέρεται από τους συνεργάτες μας με έξτρα χρέωση και κατόπιν συνεννόησης με το προσωπικό μας.

Δείτε περισσότερα