Χορός & Εκδηλώσεις

Λίγα λόγια για το χορό!

Ο χορός για τους αρχαίους Έλληνες ήταν ανέκαθεν συνυφασμένος με την καθημερινότητα τους, αφού θεωρείτο ότι ήταν το «δώρο των θεών προς τον άνθρωπο».

Πλούσια είναι κι η ιστορία της Κρήτης από χορούς.

Στο βάθος των αιώνων, στην Κρήτη δημιουργήθηκαν χοροί και τα τραγούδια, που εκφράζουν τον πλούσιο εσωτερικό κόσμο του λαού της σε όλα του τα επίπεδα: χαρά, λύπη, αγάπη, έρωτα τα οποία συνοδεύουν την καθημερινότητά έως μέχρι σήμερα και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσής της.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το “Συρτάκι” στην ταινία Αλέξης Ζορμπάς (Zorba the Greek) του 1964, βασισμένη στο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά», όπου σκηνές της ταινίας γυρίστηκαν στην Κρήτη.

Ο χορός για πολλούς είναι τρόπος έκφρασης και δεν έχει σημασία τι χορό χορεύεις… σημασία έχει να το απολαμβάνεις με την ψυχή σου.

…mossa…

Στο Mossa Well Being Hotel η διασκέδαση είναι ευρηματική και μια ποικιλία ατομικών και ομαδικών προγραμμάτων σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε και να ανακαλύψετε νέες προκλήσεις αλλά και νέες μορφές άσκησης και ευεξίας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους φιλοξενούμενους μας κάνοντας τη διαμονή τους και όχι μόνο ξεχωριστή εντάσσοντας το χορό και την κίνηση στην καθημερινή τους ζωή.

Η έμπειρη ομάδα του ξενοδοχείου μας έχει ετοιμάσει για εσάς μια σειρά συναρπαστικών προγραμμάτων από νωρίς το πρωί που καταλήγουν σε κεφάτες βραδιές με παραδοσιακή μουσική ή τρελά πάρτι στην πισίνα ή στην άμμο.

Άλλωστε mossa σημαίνει κίνηση και εδώ στο Mossa Well Being Hotel η επίσκεψή σας αποκτά άλλη διάσταση δημιουργώντας σας πρωτόγνωρες εμπειρίες σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον !

Mossa Well Being Hotel Mossa Well Being Hotel